Kasvojenkohotus kuivakuppauksella

Bellabachi1

Tehokas ja turvallinen kasvojenkohotus kuivakuppauksen avulla

Löysin kuivakuppauksen ihmeellisen maailman, kun huomasin huippu urheilijoiden ja kuuluisien näyttelijöiden selässä ihmeelliset mustelman näköiset rinkulat. Lähdin tutkimaan kuivakuppauksen historiaa ja tehoa lymfaan, selluliitiin, ryppyihin, kipuihin ja särkyihin. Kuivakuppauksessa ei tehdä haavoja, eli se on veretöntä ja suhteellisen kivutonta paitsi reisien sisäosassa. Kyseessä on ns. liukukuppaus, jossa kuppauskuppia liu’utetaan rasvatulla/öljytyllä iholla. Innokkaat kuivakuppaajat raportoivat hyviä tuloksia. Iho heleytyy, nestekierto paranee, rypyt ja juonteet vähenevät kasvoilla ja dekolteessa. Joskus käsittely voi aiheuttaa ihon punotusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät parissa päivässä.  Hoidettaessa vatsan ja reisien kosmeettista selluliittia hieronta kiihdyttää verenkiertoa ja imunestekiertoa tasoittaen ihoa. Hoito auttaa myös rasvankeräytymien vähentämisessä. Kuivakuppauksessa on hyvä  noudattaa lymfahieronnan periaatteita koska hoito  vilkastuttaa lymfa-aineenvaihduntaa reippaasti. Kuivakuppaushieronta elvyttää verenkiertoa ja aineiden vaihtumista kaikkialla kehossa. Tehokas imu häivyttää nopeasti kudokseen kertyneen kuona-aineen ja pääset eroon rasituksen aiheuttamasta lihaskireydestä ja kivusta.

LYMFAATTINEN JÄRJESTELMÄ
Kehomme koostuu noin 30%:sti kiinteästä aineesta ja 70%:sti nesteestä. Tästä nesteestä 5 % on verta, 15 % sidekudoksissa olevaa nestettä ja loput n. 50 % on solunsisäistä nestettä. Nämä nesteet ovat elintärkeitä, koska ravinteiden sekä kuona-aineiden kuljetus tapahtuu pääosin niiden avulla.
Terveytemme on riippuvainen tästä järjestelmästä.
Ravintoaineet siis imeytyvät suolistosta vereen ja leviävät veren kuljettamana ympäri kehoa kaikkiin soluihin. Solut käyttävät ravintoaineet ja tuottavat sen tuloksena kuona-aineita. Solujen tuottamien kuona-aineiden täytyy myös läpäistä tämä sidekudos, päästäkseen takaisin vereen ja poiskuljetettavaksi. Ravintoaineet siis vaihtuvat erilaisista ravinteista ja energiasta kuona-aineiksi.
Verenkierto kuljettaa vain molekyylitasoltaan pieniä aineita läpi sidekudoksista, ja lymfasuonisto on vastuussa suurempimolekyylisten aineiden, sekä veden poistamisesta ja kuljettamisesta pois kudoksista. Näitä suurimolekyylisiä aineksia ovat bakteerit, epäorgaaniset ja kemialliset aineet, kuona-aineet, proteiinit, rasvamolekyylit, solut ja solujen osat, virukset ja vesi.
Lymfajärjestelmä koostuu lymfasuonistosta ja sadoista lymfa- eli imusolmukkeista, jotka ovat yhteydessä verenkiertojärjestelmään. Nämä solmukkeet ovat lymfateissä olevia eräänlaisia suodatus- ja puhdistusasemia. Lymfaneste ei poistu kehosta ennen kuin se on kulkenut vähintään yhden lymfasolmukkeen läpi, mistä sen nesteet imeytyvät jälleen verenkiertoon puhdistetussa muodossa. Lymfasolmukkeisiin kertyy myös aineita joista keho ei muuten pääse eroon, kuten hiilipöly, lasipöly, mineraalipöly, väriaineet ja muut keholle vieraat synteettiset- ja kemialliset aineet. Lymfasolmukkeet eivät vain sido haitallisia ainesosia, vaan myös käyvät elimistölle haitallisten bakteerien ja virusten kimppuun ja tuhoavat ne.
Lymfajärjestelmä on siis elimistön elintärkeä puhdistusjärjestelmä, ja jos tähän järjestelmään tulee häiriö, niin se ilmenee ensin lievänä rauhasturvotuksena johon ihminen kiinnittää tuskin edes huomiota. Yleensä tila pikkuhiljaa vain pahenee, kunnes turvotus on jo kivuliasta ja häiritsevää. Se voi johtua häiriöstä solutasolla tai kuona-aineiden kerääntymisestä vääriin paikkoihin. Kehoon kertyy ajan myötä erilaisia aineksia, jotka eivät sinne kuulu ja ennemmin tai myöhemmin ne alkavat aiheuttaa häiriöitä elimistön terveyttä ylläpitävässä järjestelmässä, ja tästä seuraa vakavia sairauksia.

Lymfa teksti on kopioitu täältä: https://www.facebook.com/SatuJalat/posts/978537812280266

Imukuppihierontaa suositellaan

– verenkierron vilkastuttaminen
– selluliitti
– aineenvaihdunnan ja lymfanestekierron aktivointi
– kuona-aineiden ja nesteiden poisto
– urheilusuoritusten jälkeinen lihashuolto
– kivut ja turvotukset
– lihaskovettumat, lihassäryt ja erilaiset lihasten jännitystilat
– verenkierron vilkastuttaminen

Jos tilata tuotteita tai kuivakuppaus kuppeja kiinnostavat ota yhteyttä (Suomen kielinen palvelu): info@bellabaci.se

Lisä infoa. http://www.sinfoniaoy.fi/hoidot/kuivakuppaus

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s