Markkinoiden paras lisäravinnesarja

12799041_560390727454504_5246548434678785407_n

Olen työskennellyt elämästäni seitsemäntoista vuotta ravinnon ja terveyden parissa  erilaisissa asiantuntija tehtävissä ja nykyään terveyskirjailija. Toimin viisi vuotta Ruotsissa ja Suomessa luontaistuoteliikkeessä myyjänä, siitä siirryin luontaistuotteiden tukkuun myyntityöhön ja lopulta työskentelin useita vuosia tuoteryhmäpäällikkönä, tuotekehityksen parissa ja tuoteasiantuntijana (mm. Midsona, Ferrosan, Leader foods) Tässä vuosien varrella olen nähnyt  jos toista luontaistuotetta, trendit ovat vaihdelleet, uudet lainsäädännöt ovat muokanneet tuotteita ja kuluttajan on vaikea erottaa kolmenkymmenen magnesium valmisteen välillä. Esimerkiksi Great Earthin magnesium sisältää kivennäisaineyhdisteitä (glysinaattikelaattia,-sitraattia,-glukonaattia,-askorbaattia,-malaattia ja suksinaattia) jotka takaavat magnesiumin optimaalisen imeytymisen. Tuote sisältää myös kurkumauutetta ja aktiivista kurkumiinia. Eli parempaa tuotetta ei markkinoilta löydy. Olen ollut urani aikan lahjomaton ja laadunpuolesta puhuja, eli en suostu  puhumaan  tuotteiden puolesta jotka ovat valmistettu ainoastaan rahastus mielessä. Törmäsin luontaistuoteliikkeessä Great Earth nimiseen lisäravinnesarjaan, ja sen jälkeen en ole muita lisäravinteita nauttinut. Miksi?

Great Earthin ravintolisistä tekevät ainutlaatuisia erilaiset patenttiratkaisut, jotka tehostavat valmisteen sisältämien aineiden vaikutusta kehossa.

MICROGRANULAT™ – Tablettijärjestelmä

Ravintoaineiden imeytyminen on optimoitu niin, että tabletti liukenee ensin siten, että mikrorakeet erottuvat muista tabletin aktiivisista ainesosista. Kehossa hajottajina toimivat nesteet pystyvät nyt hyödyntämään aktiivisen keskikerroksen helposti ja nopeasti, ja hieman kovemmat, hitaasti liukenevat rakeet kulkeutuvat eteenpäin ruoansulatuskanavassa. Pienet rakeet hajoavat kahdeksan tunnin kuluessa ravintolisän nauttimisesta.

BIOACTIVE™ – Aktivoidut vitamiinit

Seuraavassa vaiheessa ravintoaineet kulkeutuvat soluihin. Tämä tapahtuu kahden järjestelmän avulla, joista toinen koskee vitamiineja ja toinen kivennäisaineita. Vitamiineista on olemassa eri muotoja ja vitamiinin aktivoimiseen on erilaisia apuaineita. Solut pystyvät hyödyntämään aktivoidun vitamiinin välittömästi ilman, että sitä tarvitsee ensinmuuntaa. Great Earth käyttää Aktivoidutvitamiinit -järjestelmää vitamiinien imeytymisen optimointiin. Tämä koskee pääasiassa vesiliukoisia B- ja C-vitamiineja.

PORTAMINS™

Great Earth -valmisteet sisältävät yhdistelmän kolloidisia kivennäisaineita, jotka ovat lähes täysin imeytyviä, sekä muita helposti imeytyviä kivennäisaineita. Erityisen hyvin imeytyvien kivennäisaineiden PORTAMINS™-järjestelmä takaa kivennäisaineiden nopean saannin, kuljetuksen ja hyödyntämisen. Great Earth käyttää jokaisesta kivennäisaineesta useita kivennäissuoloja, kuten esimerkiksi sitraattia, fumaraattia ja bisglysinaattia.

Erilaiset kivennäisuolat vaikuttavat soluissa aivan eri tavoilla siitä huolimatta, että ne koostuvat pohjimmiltaan samoista kivennäisaineista.

AminoChelate

Kyseessä ovat nimensä mukaisesti aminohappokelatoituneet kivennäisaineet. Aminohapot kuljettavat kivennäisaineita ja ovat tästä syystä tärkeitä sekä niiden imeytymisen että vaikutuksen kannalta.TRAACS on maailman suurimman kivennäisainevalmistajan, yhdysvaltalaisen Albion Laboratoriesin patentoitu järjestelmä.

PreOxy™

– Lisäsuojaa antioksidanteille PreOxy™ on Great Earthin uusin järjestelmä ravintoaineiden hyödyntämisen tehostamiseen. Järjestelmä suojaa tärkeitä antioksidantteja (C- ja E-vitamiineja) hapettumisen vahingoittavalta vaikutukselta solujen aineenvaihdunnassa. Jotta keho pystyy hyödyntämään antioksidantteja vielä tehokkaammin vapaita radikaaleja vastaan, pelkästään niiden määrän lisääminen ravintolisässä ei riitä. Great Earthin tuotteissa antioksidantteja suojaa niin kutsuttu henkivartija, joka auttaa niitä selviytymään solujen aineenvaihdunnassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s