Ph-dietti

Mihin happo-emästasapaino perustuu? PH-tasapainon tutkimuksen  tulevat 1800 luvulta, jolloin Anton Bechamp, joka toimi Lillen yliopiston lääketieteellisen kemian professorin havaitsi ensimmäisenä kehon käymisprosessin. Ruotsalainen tohtori Ragnar Berg tutki happo-emästasapainoa ennen toista maailmansotaa ja havaitsi, että osa ruoka-aineista synnyttää lopputuotteenaan happoja ja osa emäksiä. Professori Ebbinger päätyi tutkimuksissaan siihen, että sekaruokaa syövä ihminen on happamoitunut noin 35 ikävuoden ikäisenä. Pelkästään vertaamalla eri kulttuurien ruokakulttuuriin, perinteisiin ja yhteyden eri rappeumasairauksiin huomaamme tiettyjen sairauksien kasvavan siellä missä ruokavalio on pitkälle käsiteltyä ja jalostettua. Luukato/osteoporoosi  on seurausta elimistön liika happamuudesta, jota mm. seurausta liiallisesta maitotaloustuotteiden kulutuksesta. Mikäli emäksisiä tuottavia ruoka-aineita ei syödä riittävästi ? Elimistö käyttää hyödykseen elimistön omia emäs- ja mineraalivarastoja mm.luustosta ja kudoksista.  Tosiasiassa maitotaloustuotteiden käyttö kiihdyttää luukatoa, jota esiintyy erityisesti maitotaloustuotteita käyttävissä maissa.

Ohessa hyviä teoksia joihin kannattaa tutustua: – Korvatautien erikoislääkäri Rauli Mäkelä kirjassa Reuma, kirjassa kerrotaan happo- emästasapinon vaikutuksesta reumaan. – Elektrofysiologian  tohtori Anu Mäkelästä on tutkinut aihetta useita kymmeniä vuosia ja aiheestä löytyy myös hänen kirjassaan. – The China study -kirja avaa laajaa tutkimusta jossa happamuutta aiheuttava ruokavalio yhdistettiin suuriin luunmurtumien ja osteoporoosin määrään. –  Lääkäri Anu Wacklingin kirja Levollinen mieli, parempi terveys.

Syö itsesi kiinteäksi, kauniiksi ja terveeksi! Puhdistava PH-dieetti on neljän viikon ravintovalmennus, joka perustuu kehoa alkalisoivaan ruokavalioon. Alkalisella ruokavaliolla on merkittävä rooli hoikan kehon, heleän ihon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Ruoan kuuluu tuoda elimistöön energiaa ja terveyttä ja juuri niitä Puhdistavan PH-dieetin ruokavalio on täynnä. Dieetin avulla elimistösi puhdistuu kuonasta, laihdut ja selluliitti vähenee. Lisäksi saat elinvoimaa ja ihosi ja hiuksesi kirkastuvat ja kaunistuvat. Dieetti sisältää valmiiksi laaditun reseptiikan neljäksi viikoksi. Saat viikon jokaiselle päivälle vaihtuvan, maukkaan ruokaohjelman, joka sisältää paljon maistuvia kasviksia ja varmasti uusia, mielenkiintoisia makuja. Reseptit ovat gluteenittomia. Puhdistavan PH-dieetin on laatinut ravitsemusasiantuntija Tiina Hälvä.

Tiina Hälvä on toiminut viisitoista vuotta ravitsemusasiantuntijana Suomessa ja Ruotsissa.  Tiina on kirjoittanut yhteistyössä Kati Jaakosen kanssa kirjan Parempaa ruokaa, joka perustuu kehoa alkalisoivaan ruokavalioon. Tiina Hälvä on dieetin ajan palveluksessasi ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi suljetulla keskustelufoorumilla, jolla voit halutessasi keskustella nimimerkillä. Jos esimerkiksi ruokavalio sisältää ruoka-aineita, jotka eivät sovi sinulle allergian vuoksi, voit pyytää neuvoja näiden ruoka-aineiden korvaamiseen keskustelufoorumin kysymyksiä-osiossa ja saat kysymyksiisi vastauksen tuota pikaa. Foorumilla on myös keskustelualue, jossa Puhdistavan PH-dieetin osallistujat voivat ylläpitää hyvää fiilistä ja jakaa kokemuksiaan.’ 36db445b75c86ab08271c53f95037f50

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s