Parempaa ruokaa

PAREMPAA RUOKAA

sivuja 256

Sain idean kirjasta jonka reseptiikka olisi gluteeniton, ei sisältäsi punaista lihaa, olisi helppo ja ruoka-aineet löytyisivät tavallisesta ruokakaupasta.  Sain kirjaan mahtava yhteistyökumppanin, ruokakirjailijan Kati Jaakosen (Hellapoliisin) ja siitä syntyi kirja Parempaa ruokaa.

 Tiina Hälvä (ravitsemusasiantuntija) ja Kati Jaakonen (Hellapoliisi)
Sivuja 256

  • Reseptiikkaa (aamupala, lisukkeet, salaatit, pääruoat, jälkiruoat, leivonnaiset)
  • Tietoa superfoodeista (ohjeet miten valmistat itse suklaata)
  • Tietoa alkalisesta ruokavaliosta

Nyt loppui kalorien, rasvapitoisuuksien ja erilaisten diettitrendien seuraaminen. Luulitko, että terveys löytyy lääkekaapista ja kauneus kalliista voiteista? Alkaalisella ruokavaliolla on suuri rooli hoikan kehon, hehkuvan ihon, hyvän terveydentilan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Se tarkoittaa, että 80% ruokavaliosta tulisi olla emäksistä ruokaa, kuten kasviksia. Ruoan kuuluisi tuoda elimistöömme energiaa ja terveyttä, mutta ikävä kyllä länsimaalainen ruokavalio kuluttaa enemmän energiaa kun tuo sitä käyttöömme. Huono ruoanlaatu, sekä erilaiset trendidietit saavat aikaan elimistössämme erilaisia sairauksia, kuten ylipainoa, uupumusta, allergioita ja masentuneisuutta. Lisäksi ruoansulatus heikkenee. Kirjassa olevat ruokaohjeet ja arjen vinkit auttavat palauttamaan kehon normaalin tasapainon, tuoden energiaa, tarmokkuutta, elinvoimaa, hehkuvan ihon ja palauttaen kehon normaalin aineenvaihdunnan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s