Bioaroma 100% luonnonkosmetiikkaa, laadukkaita ihonhoitotuotteita kasvoille ja koko vartalolle

                                                   Bioaroma face
                                                                                     Bioaroma
Olen kärsinyt koko ikäni herkästä ja atooppisesta ihosta. Siksi  halusin jakaa tietoa parhaasta ihonhoitosarjasta johon olen törmännyt. Muistan lapsuudessa viettäneeni paljon aikaa allergiasairaalassa. Ja iho-ongelmat jatkuivat aikuisiälläkin, jouduin käymään valohoidoissa, käytin vahvoja kortisoni voiteita ja välillä jopa sisäisesti nautittavia lääkkeitä helpottamaan ihon kutinaa ja tulehdusta. Viime kesänä kävin lomamatkalla Kreetalla, ja kävin siellä paikallisessa luontaistuotekaupassa, jossa myyjä kehui kovasti Bioaroma sarjaa. Ostin muutaman tuotteen testiin, ja jo loman aikana ihoni kunto oli selkeästi parempi, kutina ja punotus hävisivät muutamassa päivässä. Tuotesarja on edullinen, käsityönä valmistettu, laadukas eikä sisällä mitään turhia lisäaineita eikä hajusteita.  Toki suurin oivallus on kuitenkin  ihonhoidon kannalta, että kaikki syömäni ravinto heijastuu loppussa  ihon terveytenä.
Silikonit: Valmistetaan synteettisesti, ja hajoavat hitaasti luonnossa.
Synteettiset hajusteet: Ovat monesti allergisoivia ja hormonitasapainoa häiritseviä ja saattavat vaikuttaahedelmällisyyteen.
Eri parabeenit: Yleinen säilöntäaine kosmetiikassa joiden epäillään häiritsevän hormonitasapainoa
Kauniin ihon salaisuus

Ihonhoito alkaa sisältäpäin. Syömämme ruoka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti terveyteen ja ihoon. Ravinto- ja vitamiiniköyhä ruoka edesauttaa ihon vanhenemista. Huolehdi, että ruokavaliossasi on riittävästi vitamiineja ja kuituja sekä vaihda rasva kylmäpuristettuihin kasviöljyihin. Hampaiden reikiintymisen lisäksi liika sokeri nopeuttaa ihon vanhenemista. Sen haittavaikutus on soluissa tapahtuva ”karamellisoituminen”.

Ikääntyessään iho tarvitsee kosteutta, A-, E- ja C-vitamiineja sekä välttämättömiä rasvahappoja niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin.  Ihon kunto paranee hyvällä yövoiteella sekä seerumeilla, sillä yö on ihon kannalta tehokasta ja aktiivista aikaa. Päivällä iholle valitaan voide, joka suojaa ulkoisilta tekijöiltä, kuten ilmansaasteilta ja auringolta. Muutaman kerran viikossa käytettävät kosteuttavat naamiot edistävät tehokkaasti ihon kosteutta. Silmänympärysvoiteen käyttö on hyvä aloittaa jo parikymppisenä. Olen itse ihastunut luomu kosmetiikkaan, ja ohessa infoa mikä ero on luomu kosmetiikalla verrattuna luonnonkosmetiikkaan.’

Bioaroma

BioAroma on luonnonkosmetiikkaa Kreetalta; käsintehtyjä, yrttipohjaisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita kasvoille ja vartalolle – ilman säilöntäaineita. BioAroman asiantuntijat ovat kehittäneet tämän 100% luonnollisen, kasviperäisen kosmetiikkasarjan hyödyntäen sekä nykyaikaisia tutkimustuloksia että arkeologisia löytöjä. Tuotteiden koostumukset ovatkin ainutlaatuinen yhdistelmä nykyteknologiaa ja Kreetan alueella sukupolvelta toiselle siirtynyttä tietotaitoa luonnonantimien käytöstä ihon hyvinvoinnin ja kauneuden vaalimisessa. Vanhimmat viisaudet ovat peräisin aina Kreetalla muinoin kukoistaneen minolaisen kulttuurin aikakaudelta. Niitä edustavat muun muassa tuotesarjassa käytetyt arvokkaat dittany- eli Kreetan oreganoöljy ja labdanum-kasvista (Cistus ladaniferus) saatava hartsi. Molemmat tunnettiin jo antiikin aikana ihon nuorekkuutta edistävistä vaikutuksistaan. Dittany-öljy on oivallinen luonnonapu myös erilaisten iho-ongelmien kuten aknearpien, hyönteisten puremien ja kuivan ihon hoitoon.
Tuotteiden puhtaat luonnon ainesosat tulevat Kreetan ravinnerikkaasta maaperästä. Sarjasta löytyy kattava valikoima tuotteita erilaisiin ihon tarpeisiin puhdistuksesta kosteutukseen ja ikääntymisen merkkien häivyttämiseen. Kallisarvoiset kasvi- ja eteeriset öljyt, mehiläisvaha ja kasvi- sekä yrttiuutteet tarkoin valittuina ja rakkaudella käsin valmistettuina sekoituksina hellivät ja hoitavat ihoa ainutlaatuisella tavalla joka tuo esiin sen luonnollisen kauneuden ja hehkun. Eteeriset öljyt hoitavat tunnetusti niin kehoa kuin mieltäkin, joten tuotteiden hoitoteho on todella kokonaisvaltaista.
Bioaroma sarjaa löytyy luontaistuotekaupoista ja  www.lootuskauppa.fi
Tuotesarja testissä:
INSTYLE LEHDEN VOITTAJA 2014  BIOAROMAN Jamiini Body Creme!
heidi-klum-instyle-us-december-2008-cover-largeBest Beauty Buys_InStyle_Poland_201411_2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s